Oštećenje prednjeg vetrobrana

U kompaniji Carglass® uvek ćemo prvo pokušati da popravimo oštećeni vetrobran štedeći Vam na taj način i vreme i novac. Popravka auto stakla traje kraće od zamene i jeftinija je.

Međutim, ima slučajeva kada zbog vrste, veličine ili mesta oštećenja moramo da zamenimo vetrobran.

Pogledajte našu kratku prezentaciju koja će Vam pomoći da procenite, da li je dovoljna reparacija oštećenog vetrobrana, koju ćemo na Vaš zahtev sprovesti, ili ćemo morati da ga zamenimo.

Popravka slomljenog stakla

Kliknite na jedan od ključnih razloga navedenih u nastavku da biste saznali zašto bi trebalo da izvršite popravku auto stakla, čim primetite oštećenje.

 

Zamena vetrobranskog stakla

Carglass® koristi proizvedena u evropskim fabrikama stakala, i to pod istom specifikacijom i istim metodama proizvodnje, kao i stakla koja koriste proizvođači automobila. Sva stakla imaju isti kvalitet koji se označava kao OEM (Original Equipment Manufacturer odnosno Proizvođač sastavnih komponenata).

Ukoliko želite da znate više o razlici između auto stakla sa logom i bez loga kliknite ovde.

 

Koliko će to koštati?

Mi u kompaniji Carglass® uvek prvo pokušavamo da popravimo oštećeno vetrobransko staklo pre nego što ga zamenimo novim, štedeći Vam na taj način i vreme i novac.

Međutim, u nekim slučajevima moramo da zamenimo celo vetrobransko staklo zbog vrste, veličine ili mesta oštećenja.

Nadoknada za pruženu uslugu će prema tome zavisiti od dva ključna faktora:

  • Da li možemo da popravimo oštećeno vetrobransko staklo ili moramo da ga zamenimo novim
  • Da li Vaše osiguranje vozila pokriva oštećenje auto stakla.

 

Ako imate osiguranje koje pokriva oštećenje auto stakla
Oštećeno vetrobransko
staklo se može popraviti
Ukoliko su Vaša auto stakla osigurana, Vaše osiguranje će osim zamene prihvatiti popravku malog oštećenja na prednjem vetrobranu. Bez obzira što osiguranje plaća za Vas, uvek je bolje da se odlučite za popravku, jer time čuvate fabrički ugrađeno auto staklo.
Oštećeno vetrobransko
staklo se mora zameniti
Ukoliko su Vaša auto stakla osigurana, potrebno je prvo da napravite zapisnik u najbližoj filijali Vaše osiguravajuće kompanije i potom posetite Carglass®. Vaša osiguravajuća kompanija pokriva štetu umesto Vas.
Ako imate osiguranje koje ne pokriva oštećenje auto stakla:
Oštećeno vetrobransko
staklo se može popraviti
Cena popravke zavisi od vrste oštećenja.
Za više informacija pozovite 0800 22 33 22.
Oštećeno vetrobransko
staklo se mora zameniti
Nadoknada za ovu zamenu zavisi od tipa vetrobranskog stakla koji mora da se zameni.

 

Popravka ili zamena auto stakla?

Kliknite ovde da biste brzo pogledali naš jednostavan vodič i videli da li je popravka Vašeg oštećenog vetrobranskog stakla moguća ili je zamena neophodna.

Ako Vaše osiguranje ne pokriva oštećenje auto stakla

Kao prvo, ne brinite; čak i ako Vaše osiguranje ne pokriva oštećenje auto stakla, kompanija Carglass® Vam i dalje može pomoći. Za predračun pozovite naš besplatan broj 0800 22 33 22 ili odmah zakažite sastanak preko mreže i neko od naših savetnika će Vas pozvati.

Zahtevi za naplatu polise osiguranja

Carglass® sarađuje sa svim glavnim osiguravajućim kompanijama i nudi veoma povoljne cene za popravku vertrobranskog stakla. Ukoliko su Vaša auto stakla osigurana, Vaše osiguranje nadoknađuje štetu polomljenog stakla i to direktno Carglass®-u. Samo je potrebno da napravite zapisnik o šteti u Vašem osiguranju, a Carglass® će Vam zameniti auto staklo ili popraviti oštećenje, a uslugu će direktno fakturisati Vašem osiguranju.

Naš kvalitet i garancija

Jednostavno rečeno, kvalitet naše usluge je zagarantovan dok god imate vozilo.

Mi pružamo samo najbolji kvalitet

Kvalitet materijala koje koristimo

Za svaku izvršenu zamenu auto stakla na Vašem vozilu, Carglass® daje pisanu garanciju kojom se potvrđuje, da su sva auto stakla koja Carglass® koristi proizvedena u evropskim fabrikama stakala, i to pod istom specifikacijom i istim metodama proizvodnje, kao i stakla koja koriste proizvođači automobila. Sva stakla imaju isti kvalitet koji se označava kao OEM (Original Equipment Manufacturer odnosno Proizvođač sastavnih komponenata).

Zakažite dolazak

Ukoliko imate osiguranje auto stakla, NEMOJTE BRINUTI, potrebno je samo da napravite zapisnik o oštećenju u Vašoj osiguravajućoj kompaniji, a Carglass® će naplatiti štetu direktno od osiguravajuće kompanije. Vi plaćate samo učešće u šteti, ukoliko ga imate, po Vašoj polisi osiguranja. Ukoliko Vaše auto staklo ima oštećenje veličine novčića do 20 dinara, u većini slučajeva učešće više nije Vaša obaveza, već osiguravajuće kompanije POPRAVKA JE ZA VAS BESPLATNA, a Vi ćete ujedno sačuvati fabrički ugrađeno staklo.

wiener osiguranje
sava osiguranje
globos osiguranje
generali osiguranje
ddor osiguranje
ams osiguranje
dunav osiguranje
triglav osiguranje
milenijum osiguranje
uniqa osiguranje
uniqa osiguranje

Visiting Serbia? Want to speak to us in English?