Oštećenje auto stakla

Koje god staklo da je oštećeno na Vašem vozilu, Carglass® Vam može pomoći. Dobro došli u Carglass®, Vašu prvu adresu za zamenu i popravku auto stakla!

Možemo da popravimo ili zamenimo auto stakla na svim modelima vozila, od svih proizvođača, i zato garantujemo za kvalitet dokle god posedujete vozilo koje smo servisirali ili upravljate njim.

Ukoliko su Vaša auto stakla osigurana, Vaše osiguranje će osim zamene prihvatiti popravku malog oštećenja na prednjem vetrobranu. Bez obzira što osiguranje plaća za Vas, uvek je bolje da se odlučite za popravku, jer time čuvate fabrički ugrađeno staklo I štedite vreme I novac!!

Klikom na dugme „Odmah zakažite sastanak putem mreže“, koje se nalazi na desnom delu ove stranice, možete u svako doba da zakažete sastanak putem mreže i da nam dozvolite da u Vaše ime uradimo sve ostalo. Za sve vrste štete na staklu, Carglass® će Vam ponuditi najbolje rešenje.

 

Oštećenje prednjeg vetrobrana

U kompaniji Carglass® uvek ćemo prvo pokušati da popravimo oštećeni vetrobran štedeći Vam na taj način i vreme i novac. Popravka auto stakla traje kraće od zamene i jeftinija je.

Međutim, ima slučajeva kada zbog vrste, veličine ili mesta oštećenja moramo da zamenimo vetrobran.

Pogledajte našu kratku prezentaciju koja će Vam pomoći da procenite, da li je dovoljna reparacija oštećenog vetrobrana, koju ćemo na Vaš zahtev sprovesti, ili ćemo morati da ga zamenimo.

Saznajte više

 

Zamena bočnog stakla

Za razliku od vetrobrana, u većini slučajeva kada je bočno staklo oštećeno ono mora da se zameni. Sva auto stakla koja Carglass® koristi, proizvedena su prema OEM (Original Equipment Manufacturer odnosno Proizvođač sastavnih komponenata) standardima kvaliteta, i ona će odgovarati Vašem vozilu podjednako dobro kao i originalno auto staklo čiju zamenu vršim.

Saznajte više

 

Zamena zadnjeg stakla

Za razliku od prednjeg vetrobrana, u većini slučajeva oštećeno zadnje staklo mora da se zameni i mora da se izvrši ugradnja novog. Popravka najčešće ne daje dovoljno dobre rezultate.

Garancija za naš rad prilikom zamene zadnjeg stakla traje sve dok posedujete vozilo koje mi servisiramo, a to znači da možete biti uvereni u vrhunski kvalitet naše usluge. Štaviše, možemo Vam čak i pomoći sa zahtevima za naplatu polise osiguranja i olakšati Vam ceo administrativni postupak.

Saznajte više

 

Zakažite dolazak

Ukoliko imate osiguranje auto stakla, NEMOJTE BRINUTI, potrebno je samo da napravite zapisnik o oštećenju u Vašoj osiguravajućoj kompaniji, a Carglass® će naplatiti štetu direktno od osiguravajuće kompanije. Vi plaćate samo učešće u šteti, ukoliko ga imate, po Vašoj polisi osiguranja. Ukoliko Vaše auto staklo ima oštećenje veličine novčića do 20 dinara, u većini slučajeva učešće više nije Vaša obaveza, već osiguravajuće kompanije POPRAVKA JE ZA VAS BESPLATNA, a Vi ćete ujedno sačuvati fabrički ugrađeno staklo.

wiener osiguranje
sava osiguranje
globos osiguranje
generali osiguranje
ddor osiguranje
ams osiguranje
dunav osiguranje
triglav osiguranje
milenijum osiguranje
uniqa osiguranje
uniqa osiguranje

Visiting Serbia? Want to speak to us in English?