Carglass® lokacije

Ovo je lista filijala kompanije Carglass®. Izaberite filijalu koja vam je najbliža, da biste videli podatke o toj filijali, uključujući radno vreme i lokaciju na mapi.

Talentovane osobe orijentisane na pružanje usluga je teško naći tako da ćemo, kada se pridružite kompaniji Carglass®, uraditi sve što možemo da Vas zadržimo!

 

Hala Pionir Beograd, Centar

Iz pravca Vukovog spomenika, posle Novog groblja u Ruzveltovoj, kod vatrogasne stanice, skrenite levo ka Hali Pionir...

Pogledaj na mapi

Novi Beograd

Naš novi servis nalazi na odličnoj lokaciji, do koje se lako stiže preko širokih bulevara Novog Beograda.

Pogledaj na mapi

Terenska služba

Pozovite nas i odaberite mesto gde želite servis

Pozovite nas

Imate oštećenje na Vašem prednjem vetrobranu?

Oštećeni vetrobran može pući bilo kad, a često se to desi kada najmanje očekujete. Zato je važno da oštećeno automobilsko staklo popravite, čim primetite oštećenje, ili da ga zamenite novim. Možete biti bezbrižni, jer za sve što uradimo, dobijate neograničenu garanciju.

Što se tiče pružanja usluge zamene auto stakla van Beograda, imamo razvijenu mrežu uslužnih servisnih centara i pokrivamo više od 40 gradova u Srbiji.

Možete nas kontaktirati na besplatan broj 0800 22 33 22 i mi ćemo sve organizovati.

Ukoliko imate osiguranje auto stakla, NEMOJTE BRINUTI, potrebno je samo da napravite zapisnik o oštećenju u Vašoj osiguravajućoj kompaniji, a Carglass® će naplatiti štetu direktno od osiguravajuće kompanije. Vi plaćate samo učešće u šteti, ukoliko ga imate, po Vašoj polisi osiguranja. Ukoliko Vaše auto staklo ima oštećenje veličine novčića do 20 dinara, u većini slučajeva učešće više nije Vaša obaveza, već osiguravajuće kompanije POPRAVKA JE ZA VAS BESPLATNA, a Vi ćete ujedno sačuvati fabrički ugrađeno staklo.

wiener osiguranje
sava osiguranje
globos osiguranje
generali osiguranje
ddor osiguranje
ams osiguranje
dunav osiguranje
triglav osiguranje
milenijum osiguranje
uniqa osiguranje
uniqa osiguranje

Visiting Serbia? Want to speak to us in English?