Auto stakla

Auto stakla

 

Kod nas je kvalitet uvek na prvom mestu a posebno kada je reč o auto staklima! Bez obzira na to koje staklo je oštećeno na Vašem vozilu - Carglass® ima rešenje za Vas.

Radimo vrhunsku zamenu bilo kog auto stakla na svim modelima vozila, svih proizvođača. Naša posvećenost kvalitetu je beskompromisna te često ostvarujemo dugoročne saradnje sa našim cenjenim klijentima.

Tehniku zamene auto stakala koju smo sami kreirali primenjujemo na svim putničkim i lakim teretnim vozilima. Kada je reč o lakim teretnim vozilima (light commercial vehicle), pod njima podrazumevamo sve vrste kombija, pikapa i malih kamiona, i za sve njih nudimo uslugu zamene i reparacije stakala. Raspolažemo ogromnim lagerom stakala za sve brendove i bićemo Vaš saputnik u odabiru i ugradnji savršenog auto stakla za Vaše vozilo.

Kada je u pitanju kompletna zamena Vašeg vetrobrana, ona neće oduzeti mnogo vremena. Dovoljno nam je svega 90 minuta da bismo u potpunosti zamenili oštećeno staklo novim modelom. Zaista nemate razloga da odlažete pregled i našu intervenciju jer Vam mogu mnogo pomoći u važnim trenucima na drumu.

 

CARGLASS® TERENSKA SLUŽBA

Važimo za jako pouzdanog partnera u ovoj sferi usluga te se uvek možete osloniti na našu neumoljivu terensku službu. Naše glavne filijale se nalaze u Beogradu smatramo da je naš cilj brzo rešavanje Vaših izazova. Postizanje ovog cilja nam omogućuje veliki broj zaposlenih terenskih tehničara zbog kojih možemo da Vam pružimo izbor mesta na kom želite servis. Možete da dovezete svoje vozilo u neku od naših filijala širom zemlje ili Vam naš visokostručni tehničar iz kompanije Carglass® može pružiti uslugu gde god poželite – kod kuće, na poslu ili bilo gde u Srbiji!

 

ODNOS PREMA KLIJENTU

Carglass® sprovodi politiku „popravka stakla pre svega“, odnosno, fokusiramo se na popravku postojećeg vetrobrana pre nego na zamenu novim modelom. Ovo radimo isključivo zbog odnosa međusobnog poverenja koji gradimo sa svakim korisnikom. Ova solucija će Vam uštedeti vreme i novac jer će sama popravka trajati kraće i biće pristupačnija, dok ćemo mi steći klijenta na duže staze!

Dodatno, za svaku zamenu auto stakala na Vašem vozilu, od nas dobijate pisanu garanciju koja neograničeno traje i potvrđuje da su sva stakla koja Carglass® koristi proizvedena u evropskim fabrikama stakala. To znači da su pravljena pod istom specifikacijom i istim metodama proizvodnje, kao i stakla koja koriste proizvođači automobila. Sva auto stakla imaju jedinstvenu oznaku kvaliteta u vidu OEM znaka koja predstavlja proizvođača sastavnih komponenti (Original Equipment Manufacturer).

 

OSIGURANJE

Carglass® sarađuje sa svim glavnim osiguravajućim kompanijama, te budite sigurni da se nalazite u sigurnim rukama! Ukoliko osigurate Vaša auto stakla, osiguranje će Vam nadoknaditi štetu ukoliko dođe do loma. Jedino što treba da uradite je da napravite zapisnik o šteti u Vašem osiguranju, a Carglass® će Vam popraviti ili zameniti staklo, a uslugu ćemo direktno fakturisati osiguravajućoj kući.

 

BRENDOVI AUTO STAKALA

Kao što smo sigurni da već znate - kvalitet je ono čime se ponosimo! Stoga s istom količinom ponosa ističemo s kojim proizvođačima auto stakala redovno sarađujemo. Među njima se nalaze i Pilkington, Saint Gobain, Nord Glass, AGC i Fuyao.

Pilkington važi za renomirani brend auto stakala koji se na tržištu nalazi od davne 1826. godine sa velikim uspehom. Njihova auto stakla simbolizuju sofisticiranost podržanu vanvremenskom snagom.

Saint Gobain je francuska, multinacionalna kompanija koja postoji još od 1665. godine a na tržištu je utvrdila svoju poziciju proizvodeći kvalitet koji retko ko uspeva da nadmaši.

Sledeća kompanija sa kojom sarađujemo je NordGlass koja, iako postoji svega 20 godina, beleži zapažene rezultate i pozicionira se kao jedan od lidera u oblasti auto stakala. NordGlass pripada većem proizvodnom lancu pod nazivom AGC (Asahi Glass Co), koji je jedna od najvažnijih Mitsubishi firmi.

Poslednji u ovom nizu, ali ne i najmanje važan je Fuyao, kineska kompanija koja postoji od 1987. godine. Fuyao je čuven po tome što sarađuje sa velikim proizvođačima automobila kao što su Ford, General Motors, Subaru i Volkswagen grupa.

Proizvodi pomenutih kompanija krase veliki deo automobilskog sveta zato treba da nam verujete kada kažemo da bez obzira na to s kojim staklom imate izazov - možemo da Vam pomognemo!

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Epitet pouzdanog partnera dokazujemo i činjenicom da nas možete pozvati, potpuno besplatno na broj telefona 0800 22 33 22 i dobiti odgovore na sva pitanja u vezi sa našim uslugama.

Visiting Serbia? Want to speak to us in English?