Imate osigurana stakla?

U kompaniji Carglass® nam posebno zadovoljstvo čine zadovoljne mušterije. Iz tog razloga se uvek trudimo da im omogućimo dodatne benefite i olakšice koje saradnja sa nama podrazumeva.

 

Šta ako nemate osiguranje auto stakala?

Ako su Vam auto stakla osigurana, sve možete direktno završiti kod nas i mi to nazivamo popravkom bez komplikacija! Ipak, kako život nije savršen, često se desi da auto stakla nisu osigurana. Ne brinite, i za to postoji sasvim dobro rešenje.

Naime, ako Vaše osiguranje ne pokriva oštećenje auto stakla, kompanija Carglass® Vam svejedno može pomoći. Najvažnije je biti brz i pozvati nas na naš besplatan broj 0800 22 33 22, na broj našeg kontakt centra 011 208 47 44 i odmah zakazati sastanak sa nekim od naših savetnika.

 

Naplata polise osiguranja

Carglass® sarađuje sa svim glavnim osiguravajućim kompanijama, stoga ne treba da se brinete kada je ova stavka u pitanju. Ukoliko osigurate Vaša auto stakla, osiguranje će Vam nadoknaditi štetu ukoliko dođe do kvara, što je izuzetno važno posebno kada je ostećenje veliko. U slučaju bilo kakvog loma, sve što treba da uradite je da napravite zapisnik o šteti u Vašem osiguranju, a Carglass® će Vam popraviti ili zameniti auto staklo. Usluga će biti direktno fakturisana i naplaćena osiguravajućoj kući, bez Vašeg daljeg ušešća.

Ukoliko postoje bilo kakve nejasnoće u vezi sa prednostima koju saradnja sa kompanijom Carglass® nudi, molimo Vas da nas pozovete na broj 0800 22 33 22 i saznate sve neophodne informacije.

 

Razvijeno partnerstvo sa Generali Osiguranjem Srbija

Partnerstvo sa Generali Osiguranjem Srbija

 

U kompaniji Carglass® nam posebno zadovoljstvo čine zadovoljne mušterije. Iz tog razloga se uvek trudimo da im omogućimo dodatne benefite i olakšice koje saradnja sa nama podrazumeva.

Potpisivanjem ugovora o proširenju saradnje sa dugogodišnjim partnerom, Generali Osiguranjem Srbija, omogućili smo našim korisnicima da na veoma jednostavan način, bez potrebe odlaska u bilo koju od Generali poslovnica, izvrše prijavu štete i uslugu zamene i reparacije stakala. Veoma nam je drago da smo proširili saradnju sa jako pouzdanim partnerom kao što je Generali.

Mi nastavljamo da odgovaramo na sve zahteve naših klijenata, pružamo kvalitetnu i brzu popravku, kao i zamenu auto stakala na svim vozilima. Dođite i uverite se sami!

Budite naš zadovoljni klijent.

Vaš termin možete zakazati putem našeg besplatnog broja 0800 22 33 22 ili na stranici “zakažite dolazak”. Posetite nas u nekoj od naše tri filijale u Beogradu i Novom Sadu.

Visiting Serbia? Want to speak to us in English?