Reparacija - Popravka auto stakala

Reparacija - Popravka auto stakala

 

Ukoliko Vas zanima brza, kvalitetna i bezbedna popravka Vaših auto stakala - nalazite se na pravom mestu!

Sigurno ste se nekada zapitali šta sve možete da uradite u roku od 30 minuta? To nije dovoljno vremena da se pogleda omiljeni film ili uradi pravi trening ali jeste dovoljno vremena da se u kompaniji Carglass® popravi auto staklo! Da, dobro ste pročitali - popravka auto stakala je gotova u roku od 30 minuta. Još kada na to dodamo činjenicu da popravka, odnosno reparacija auto stakala košta znatno manje od kompletne zamene - jasno Vam je da u kompaniji Carglass® mušterija uvek na dobitku.

Naša misija je oduvek bila kreiranje kvalitetnog odnosa sa klijentom, onog koji će potrajati na duže staze. Zbog toga s ponosom možemo reći da se trudimo da Vam čuvamo leđa na drumu i da mislimo na Vašu beskompromisnu bezbednost u saobraćaju. Stoga smo uvek dodatno motivisani da prvo pogledamo da li je kvar moguće otkloniti putem reparacije ili je ipak zamena neophodna. Sprovodimo politiku pod nazivom „popravka stakla pre svega“, odnosno, fokusiramo se na popravku postojećeg vetrobrana pre nego na zamenu novim modelom. Najvažniji uslov po kojem se ova odluka donosi je veličina pukotine - da bi reparacija bila uspešna, oštećenje ne sme da bude veće od kovanice od 20 dinara. Iza svake sprovedene reparacije Vam nudimo trajnu garanciju.

Veoma je bitno da znate da ukoliko se na prednjem vetrobranu nalazi čak i najmanje oštećenje - postoji mogućnost da Vaš automobil ne prođe tehnički pregled. Stara narodna izreka kaže da je bolje sprečiti nego lečiti te Vam poručujemo da ne oklevate ukoliko primetite čak i najmanju pukotinu na auto staklu jer se upravo ta pukotina, uz nepažnju i dovoljnu količinu vremena, može proširiti i stvoriti Vam svakakve probleme.

Kada je Vaše vozilo kandidat za reparaciju a kada mora na potpunu zamenu auto stakla? Pogledajte u priloženoj prezentaciji koju smo pripremili za Vas i popunite našu online formu.

Cena naših usluga će najviše zavisiti od količine i vrste posla koji obavljamo, ali brzo ćete se uveriti da je odnos upravo cene i kvaliteta koji nudimo jedan od važnih benefita saradnje sa nama.

Kao što smo već napomenuli - ne čekajte poslednji trenutak, pozovite Carglass® na broj 0800223322 i započnite proces potencijalne reparacije.

Visiting Serbia? Want to speak to us in English?