Dobrodošli u Carglass®!

Vodimo se idejom da je kvalitet naše usluge ono što nas izdvaja u odnosu na konkurenciju. Zvuči kao kliše, ali nama su klijenti zaista na prvom mestu a to se najbolje vidi po tome kako se prema njima odnosimo i koje sve pogodnosti, u vidu benefita saradnje sa nama, nudimo.

Na tržištu postojimo skoro 15 godina i taj period smo proveli u stanju konstantnog napredovanja i usavršavanja naših usluga. Uspešno nudimo svim klijentima sve opcije kada su u pitanju usluge popravke i zamene auto stakala.

Jedna od naših najvažnijih prednosti je činjenica da koristimo isključivo proverene i kvalitetne alate, kao i da sve vrste usluga baziramo na najsavremenijoj tehnologiji za reparaciju auto stakala. Najkvalitetnija auto stakla, proizvedena od strane najkvalitetnijih proizvođača na tržištu su ono čime se bavimo i tu ne pristajemo ni na kakve kompromise. Sama stakla koja Carglass® koristi se prave po istim standardima po kojima se kreiraju auto stakla najvećih svetskih brendova te je i to konkretna garancija sigurnosti koju pružaju.

Carglass® je deo kompanije Belron® koja važi za jednu od vodećih svetskih kompanija za popravku i zamenu auto stakala na svim vozilima. Belron® postoji u više od 30 zemalja širom sveta i servisira preko 8 miliona zadovoljnih korisnika godišnje! U okviru Belron® korporacije se, izuzev Carglass® kompanije koja nastupa na tržištu Evrope, nalaze i O’Brien® u Australiji i Safelite® u SAD.

Ogromna prednost saradnje sa Belron® korporacijom je namenski centar za istraživanje i razvoj (Belron® Technical) koji se konstantno bavi izučavanjem i usavršavanjem tehnika za bezbednu, brzu i inovativnu popravku i zamenu auto stakala.

Zadovoljstvo i bezbednost klijenta su na prvom mestu i to se nikada ne dovodi u pitanje.

Za brzu, kvalitetnu i pristupačnu popravku bez komplikacija i bez skrivenih detalja, obratite se nama jer mi garantujemo Vaš dobitak!

Našu pouzdanost dokazujemo i činjenicom da nas možete potpuno besplatno pozvati, kada god Vam odgovara, na broj 0800223322 i dobiti odgovore na sva pitanja u vezi sa našim uslugama.

 

Ključne činjenice

  •   Carglass® popravlja ili menja sve vrste stakala na vozilima, bez obzira na marku, model ili starost vozila.
  •   Carglass® sprovodi politiku „popravka stakla pre svega“, što znači da ćemo, kad god je to moguće, pre popraviti oštećeni vetrobran nego ga zameniti novim, štedeći Vam na taj način i vreme i novac. Popravka kraće traje i jeftinija je.
  •   Ukoliko su Vaša auto stakla osigurana, Vaše osiguranje će osim zamene prihvatiti popravku malog oštećenja na prednjem vetrobranu. Bez obzira što osiguranje plaća za Vas, uvek je bolje da se odlučite za popravku auto stakla, jer time čuvate fabrički ugrađeno staklo.
  •   Carglass® u Srbiji sarađuje sa svim glavnim osiguravajućim kompanijama. Ukoliko su Vaša auto stakla osigurana, Vaše osiguranje nadoknađuje štetu polomljenog stakla i to direktno Carglass®-u. Samo je potrebno da napravite zapisnik o šteti u Vašem osiguranju, a Carglass® će Vam zameniti auto staklo ili popraviti oštećenje i uslugu će direktno fakturisati Vašem osiguranju.
  •   Za svaku izvršenu zamenu auto stakla na Vašem vozilu, Carglass® daje pisanu, neograničenu garanciju kojom se potvrđuje, da su sva auto stakla koja Carglass® koristi proizvedena u evropskim fabrikama stakala, i to pod istom specifikacijom i istim metodama proizvodnje, kao i stakla koja koriste proizvođači automobila. Sva stakla imaju isti kvalitet koji se označava kao OEM (Original Equipment Manufacturer odnosno Proizvođač sastavnih komponenata).
  •   Carglass® garantuje za kvalitet naše usluge dok god budete posedovali vozilo koje smo popravili
  •   Carglass® možete pozvati besplatno bilo kada tokom nedelje na broj 011 208 47 44
  •   Carglass® je deo kompanije Belron®, vodeće svetske kompanije za popravku I zamenu auto stakala na svim vozilima, koja postoji u više od 30 zemalja sveta.
  •   Carglass® ima namenski centar za istraživanje i razvoj – Belron® Technical – koji neprestano istražuje I usavršava tehniku, te razvija najnovija znanja, alatke i obuku za naše tehničare

 

Globalna mreža firme Carglass®

Carglass® je deo kompanije Belron®, vodeće svetske kompanije za popravku i zamenu auto stakla.

Belron® je zastupljen u više od 30 zemalja i raspolaže sa preko 12500 visokostručnih tehničara, čije usluge koristi više od 8 miliona klijenata godišnje, što u proseku znači da jedan klijent dolazi na svake četiri sekunde.

Pored kompanije Carglass®, Belron® mrežu čine mnogi od vodećih svetskih brendova u industriji popravke i zamene auto stakala, uključujući Carglass® širom Evrope, O’Brien® u Australiji i Safelite® u SAD.

 

Evropa i Bliski istok

Zemlja Robna marka
   Austria Carglass®
   Belgija Carglass®
   Danska Carglass®
   Estonija Carglass®
   Finska Carglass®
   Francuska Carglass®
   Grčka Carglass®
   Holandija Carglass®
   Hrvatska Carglass®
   Irska Autoglass®
   Italija Carglass®
   Kina Carglass®
   Litvanija Carglass®
   Luksemburg Carglass®
   Mađarska Carglass® Berlon®
   Nemačka Carglass®
   Norveška Hurtigruta® Carglass
   Portugalija Carglass®
   Rumunija Carglass®
   Slovenija Carglass®
   Srbija Carglass®
   Španija Carglass®
   Švajcarska Carglass®
   Švedska Carglass®
   Turska Carglass®
   Ukrajna Carglass®
   Velika Britanija Autoglass®

Amerika

Zemlja Robna marka
   Brazil Carglass®
   Čile Carglass®
   Kanada Lebeau® Duro® Apple Auto Glass® Speedy Glass®
   SAD Elite Auto Glass Auto Glass Specialists®

Australazija

Zemlja Robna marka
   Australija O'Brien®
   Indonezija Carglass®
   Novi Zeland Smith & Smith®

Naše Reference

Ukoliko imate osiguranje auto stakla, NEMOJTE BRINUTI, potrebno je samo da napravite zapisnik o oštećenju u Vašoj osiguravajućoj kompaniji, a Carglass® će naplatiti štetu direktno od osiguravajuće kompanije. Vi plaćate samo učešće u šteti, ukoliko ga imate, po Vašoj polisi osiguranja. Ukoliko Vaše auto staklo ima oštećenje veličine novčića do 20 dinara, u većini slučajeva učešće više nije Vaša obaveza, već osiguravajuće kompanije POPRAVKA JE ZA VAS BESPLATNA, a Vi ćete ujedno sačuvati fabrički ugrađeno staklo.

wiener osiguranje
sava osiguranje
globos osiguranje
generali osiguranje
ddor osiguranje
ams osiguranje
dunav osiguranje
triglav osiguranje
milenijum osiguranje
uniqa osiguranje

Visiting Serbia? Want to speak to us in English?