Već ste zakazali

Zakazali ste dolazak kod nas, ali niste u mogućnosti da dođete i želite da zakažete dolazak za neki drugi termin? Ili hoćete da saznate kako najlakše da dođete do naših servisa? Onda je ovo stranica pravo mesto za Vas. Ovde možete naći sve potrebne informacije.

Jednostavno kliknite na neku od dole pomenutih tema. Ukoliko niste dobili potrebne informacije ili biste više voleli da nas pozovete putem telefona, možete nas pozvati na broj 0800 22 33 22 ili na broj našeg call centra 011 208 47 44. Vrlo rado ćemo Vam pomoći.

U ovom odeljku možete saznati više o nama, čime se bavimo i kako Vam možemo pomoći (da ne pominjemo zašto smo toliko ponosni na naše zaposlene, kvalitet naše usluge i na posvećenost pružanju prvoklasne usluge svakom klijentu ponaosob).

 

Proveriti lokaciju servisa i kako najlakše stići do odredišta?

Dedatljne informacije o lokaciji naših servisa možete pronaći kontakt stranici.

 

Želite da proverite ili promenite svoje podatke?

 

Želite da vidite kako radimo popravku ili zamenu auto stakla?

Carglass radi popravku auto stakla na svim vrstama vozila, bez obzira na model ili godište. Garancija na naše usluge je neograničena.

Ukoliko želite da saznate više informacija o popravci auto stakala ili šta se dešava u slučaju da popravka nije tehnički moguća, kliknite na neki od dole navedenih link-ova.

 

 

Pružamo najbolji kvalitet svojim klijentima

Za svaku izvršenu zamenu auto stakla na Vašem vozilu, Carglass® daje pisanu garanciju kojom se potvrđuje, da su sva auto stakla koja Carglass® koristi proizvedena u evropskim fabrikama stakala, i to pod istom specifikacijom i istim metodama proizvodnje, kao i stakla koja koriste proizvođači automobila. Sva stakla imaju isti kvalitet koji se označava kao OEM (Original Equipment Manufacturer odnosno Proizvođač sastavnih komponenata).

 

Želite više informacija o cenama naših usluga?

Cena naših usluga zavisi od sledeća tri faktora:

  •  Vrste oštećenja na auto staklu - da li je u pitanju tačkasto oštećenje ili pukotina
  •  Koje auto staklo je oštećeno - prednje, zadnje ili bočno
  •  Da li Vaše osiguranje uključuje i auto stakla

Ukoliko imate osigurana auto stakla, a oštećeno staklo je moguće popraviti, bolje je odlučiti se za popravku umesto zamene auto stakla, jer u većini slučajeva Vaše osiguranje će pokriti štetu.

Za više informacija o našim cenama i kako teče procedura prijave štete preko osiguranja, kliknite na neki od sledećih link-ova.

 

Ukoliko imate osiguranje auto stakla, NEMOJTE BRINUTI, potrebno je samo da napravite zapisnik o oštećenju u Vašoj osiguravajućoj kompaniji, a Carglass® će naplatiti štetu direktno od osiguravajuće kompanije. Vi plaćate samo učešće u šteti, ukoliko ga imate, po Vašoj polisi osiguranja. Ukoliko Vaše auto staklo ima oštećenje veličine novčića do 10 dinara, u većini slučajeva učešće više nije Vaša obaveza, već osiguravajuće kompanije POPRAVKA JE ZA VAS BESPLATNA, a Vi ćete ujedno sačuvati fabrički ugrađeno staklo.

wiener osiguranje
sava osiguranje
globos osiguranje
generali osiguranje
ddor osiguranje
ams osiguranje
dunav osiguranje
triglav osiguranje
milenijum osiguranje
uniqa osiguranje

Visiting Serbia? Want to speak to us in English?